Koš na Google Disku bude automaticky promazáván

Pokud používáte Google Drive, pamatujte, že od 13.října 2020 bude vše, co jste dali do koše, po 30 dnech promazáno.

To, co tam bude 13.10. v koši zůstane, ale po 30 dnech bude automaticky a navždy smazáno. Pokud tomuto chcete předejít, můžete vybrané položky, které jste odstranili omylem, obnovit a nechat si je na disku, tím o nic nepřijdete.

Ale upřímně, když už něco do koše přesunu, tak počítám s tím, že to nepotřebuji a mohu to vyhodit. Google mi tedy udělá službu a ještě ušetřím místo na disku, protože i obsah koše se započítává do volné kapacity úložiště.

Jestli jej ale chcete promazat ručně sami, pak zde je postup.

Najeďte na tuto adresu https://drive.google.com/drive/my-drive.

V menu vlevo vyberte Koš. Následně rozklikněte šipku a zvolte Vysypat koš.

Koš Google Drive 2

Potvrďte hlášku, že chcete smazat všechny soubory a složky.

Koš Google Drive 3

A jak vidíte, je „uklizeno“.

Koš Google Drive

Pomohl vám článek? Sdílejte jej také přátelům.
  •  
  •  

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*